Bioresonantie therapie

Bioresonantie therapie

Wanneer u last heeft van vage klachten, al bij de dokter bent geweest en niet goed weet hoe u nu verder moet, lees dan eens verder. Bij Skin Studio kunnen wij u namelijk behandelen door middel van bioresonantie therapie. Soms raken de cellen in uw lichaam door bepaalde gebeurtenissen in uw lichaam zo verstoord dat zij niet meer optimaal functioneren. Dit gaat op den duur klachten veroorzaken. Tijdens de bioresonantie behandeling wordt door electromagnetische trillingen gemeten waar in uw lichaam cellen worden gestoord in hun werking. Dit wordt gedaan met behulp van een bicom. De inzet van de bicom is geheel pijnloos.

Bicom

Met behulp van de bicom worden er verscheidene zaken getest. Er wordt getest of u bijvoorbeeld een allergie of onverdraagzaamheid voor bepaalde stoffen heeft. Zo kunnen allergie├źn zich plotseling ontwikkelen en kan blijken dat u ineens allergisch bent geworden voor een bepaald voedingsmiddel. Het kan ook zijn dat wij er bijvoorbeeld achter komen dat uw lever net een beetje meer ondersteuning nodig heeft. Of dat blijkt dat u een schimmel heeft dat klachten veroorzaakt. Er kunnen vele oorzaken zijn waarom u zich voelt zoals u zich voelt, en wij gaan er iets aan doen. Na onze behandeling met behulp van de bicom heeft u inzichtelijk welke cellen verstoord zijn.

Het behandelplan

Nu wij de resultaten uit het onderzoek hebben, kunnen wij een behandelplan opstellen. Dit doen wij  door aan de hand van de gegevens te analyseren welke behandeling het meest geschikt is voor u. Soms is het trillen van de bicom al voldoende om sommige blokkades in het lichaam op te heffen en soms moeten er nog extra behandelingen gedaan worden. Klachten die al langer bestaan vergen een langere behandeltijd dan acute klachten. De behandelduur hangt dan ook af van de aard en de duur van de klacht. Een behandelplan kan bestaan uit meerdere bioresonantie behandelingen, homeopathische medicatie of bijvoorbeeld acupunctuur. Het doel is om alle blokkades in het lichaam op te heffen zodat het lichaam weer in staat is om zichzelf te herstellen.